Nieuws - Actueel
Nieuws - Actueel

Wat is contractenrecht

Het contractenrecht heeft te maken met wetten en rechten op het gebied van contracten en overeenkomsten. Regelmatig worden er afspraken gesloten en gaat u akkoord met bepaalde voorwaarden. Soms gaat dat zo makkelijk dat u het amper beseft. U kunt zich voorstellen dat er schriftelijk, maar zeker ook mondeling nogal eens wat conflicten kunnen optreden omdat er geen duidelijke afspraken zijn gemaakt. Wellicht is dat de reden dat u hier nu bent. Kooi Advocaten brengt daar verandering in en toont zich een specialist op het gebied van het contractenrecht.

Contracten opstellen en laten bekijken

Bij Kooi Advocaten kunnen we u helpen op het gebied van het contractenrecht. Dat kunnen we op verschillende manieren. Wilt u een contract laten opstellen om een overeenkomst zwart-op-wit te hebben, laat Kooi u dan helpen bij het opstellen van een waterdicht contract. Dit voorkomt onnodige problemen in de toekomst. Anderzijds kan het natuurlijk zijn dat u problemen heeft met een huidig contract en de gemaakte afspraken – mondeling of schriftelijk – in uw nadeel lijken te werken. Schakel in dat geval Kooi Advocaten in voor deskundige juridische hulpverlening. Wij zullen het opgestelde contract in zo’n geval extra goed bestuderen. Op die manier proberen we het conflict op het gebied van het contractenrecht zoveel mogelijk in uw voordeel te beslissen.

Deskundige hulp bij het contractenrecht

Kooi Advocaten wil u graag verder helpen op het gebied van het contractenrecht. Wilt u deskundig advies van mensen die zeer gespecialiseerd zijn op dat gebied? Neem dan contact met ons op en ervaar de laagdrempeligheid van Kooi Advocaten.